No.19112
група- 1

SFD112 Germ. универсален
40V, 20mA, 0.04mA, 1.4V
диод германиев

на склад
0.18 лв. за 1бр.

No.19180
група- 1

OA1180 Germ. импулсен
30V, 20mA, 0.15mA, 0.7V
диод германиев TUNGSRAM

на склад
0.21 лв. за 1бр.

No.19473
група- 1

1S2473 Switohlng Diode
40V, 300mA, 1.5-4nS
диод

на склад
0.93 лв. за 1бр.

No.19953
група- 1

1S953 Switohlng Diode
30V, 100mA
диод

на склад
3.41 лв. за 1бр.

No.1781370
група- 1

INI3II 172370 , 4 pin.

инегрална схема хибридна

на склад
0.39 лв. за 1бр.

No.4250066
група- 1

SMD A1 2бр. диоди BAW56 SOT-23
Min,Dual, 85V, 0.2A, <6ns
диод x2 = BAW62 x2

на склад
0.06 лв. за 1бр.

No.4250070
група- 1

SMD A4 2бр. диоди BAV70 SOT-23
Min,Dual, 70V, 0.25A, <6ns
диод x2 = BAW62 x2

на склад
0.05 лв. за 1бр.

No.4250099
група- 1

SMD A6 диод BAS16 SOT-23 = BAR99
Min,S, 85V, 0.25A, <6ns
диод = BAS678, BAL99

на склад
0.04 лв. за 1бр.

No.4250190
група- 1

SMD E3 диод 1SS190 SOT-23
85V, 0.15A, <1.6ns
диод

на склад
0.05 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org