No.434705
група- 11

KT705
400V / 15А, 120А*
тиристор

на склад
1.62 лв. за 1бр.

No.446010
група- 11

Т-100-10 / T-100-10
100А/1000V
тиристор

на склад
9.67 лв. за 1бр.

No.447059
група- 11

Тч-50-9 / Tch-50-9
900V
тиристор

на склад
17.07 лв. за 1бр.

No.447063
група- 11

Тч-63-3 / Tch-63-3
700V
тиристор

на склад
18.30 лв. за 1бр.

No.447107
група- 11

Тч-100-7 / Tch-100-7
700V
тиристор

на склад
19.20 лв. за 1бр.

No.448000
група- 11

Т-250 / T-250 таблет
250А 9-112-1.75
тиристор

на склад
56.33 лв. за 1бр.

No.449000
група- 11

T2-320 таблет
900V / 320V
тиристор таблетъчен

на склад
85.66 лв. за 1бр.

No.449063
група- 11

ТБ243-650-12-652, TB243, тиристор тип таблет
1200V / 650A
тиристор таблетъчен

на склад
92.60 лв. за 1бр.

No.450221
група- 11

SKT221/06A + радиатор

тиристор + радиатор

на склад
64.28 лв. за 1бр.

No.453000
група- 11

R81RIA80 85 37
80A, 800V
тиристор

на склад
12.07 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org