No.6301210
група- 118

Дросел 210 за лампов 10H, 0.2A, 115 om
70 х 62 х H85мм, отвори 33 x 43 m
14.6H

на склад
32.45 лв. за 1бр.

No.6302007
група- 118

цокъл за радио лампа 7 pin + екран
7 изводна + екран
цокъл за радио лампа

на склад
4.25 лв. за 1бр.

No.6302015
група- 118

цокъл за радио лампа 9 pin, "класика"
9 изводна за ECC83..., 6Н1П...серия
цокъл за радио лампа

на склад
3.45 лв. за 1бр.

No.6302020
група- 118

цокъл за радио лампа 9 pin за платка посребрен
9 изводен
цокъл за радио лампа

на склад
2.66 лв. за 1бр.

No.6302021
група- 118

цокъл за радио лампа 9 pin керамичен
9 изводен
цокъл за радио лампа

на склад
5.40 лв. за 1бр.

No.6302022
група- 118

цокъл за радио лампа 9 pin керамичен златна сетия
9 изводен
цокъл за радио лампа

на склад
12.65 лв. за 1бр.

No.6302025
група- 118

цокъл за радио лампа 9 pin
9 изводна за кабел
цокъл за радио лампа

на склад
3.42 лв. за 1бр.

No.6302109
група- 118

цокъл за радио лампа 8 pin за EL34, 6Н3С,...
8 изводна за ПЛАТКА
цокъл за радио лампа

на склад
4.44 лв. за 1бр.

No.6302115
група- 118

цокъл за радио лампа 8 pin за EL34, 6Н3С A-21866
8 изводна за панел
цокъл за радио лампа или реле

на склад
6.74 лв. за 1бр.

No.6302116
група- 118

цокъл за радио лампа 8 pin за EL34, 6Н3С,реле...
8 изводна за панел
цокъл за радио лампа или реле

на склад
5.35 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org