No.1404011
група- 28

7805UCA UNIS , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.72 лв. за 1бр.

No.1404012
група- 28

7805UCB UNIS , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.72 лв. за 1бр.

No.1404013
група- 28

7805C CUE , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.52 лв. за 1бр.

No.1404014
група- 28

7805C KOLYN , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.58 лв. за 1бр.

No.1404015
група- 28

NY7805C , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.71 лв. за 1бр.

No.1404018
група- 28

7805CV , 3A , RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.54 лв. за 1бр.

No.1404019
група- 28

7805CV TSL , 3A, RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.59 лв. за 1бр.

No.1404020
група- 28

7805CV MV , 3A , RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.64 лв. за 1бр.

No.1404021
група- 28

7805CV MEV , 3A , RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.64 лв. за 1бр.

No.1404024
група- 28

7805P , 3A , RU
за +5V, 3A корпус-TO-220
стабилизатор

на склад
0.51 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org