No.114860
група- 5

SQL100A 1200V трифазен диоден мост LP lanpu
1200V, 100A
грец схема трифазна, с радиатор

на склад
42.56 лв. за 1бр.

No.114870
група- 5

SQL150A 1200V трифазен диоден мост LP lanpu
1200V, 150A
грец схема трифазна, с радиатор

на склад
58.63 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org