No.3983022
група- 53

кабел екранираниран х2 успореден 22 жълт

кабел двоен пооделно екраниран

на склад
1.18 лв. за 1бр.

No.3983030
група- 53

кабел 2 жила задно екраниран жълт
звуков за микрофон,китара
кабел двужилен

на склад
1.55 лв. за 1бр.

No.3983038
група- 53

кабел екраниран х2 +стенбай син ACB03-06 авто
за автоусилватели +кабел управление
кабел двоен отделно екраниран

на склад
2.03 лв. за 1бр.

No.3984100
група- 53

кабел 2 жила ек б
звуков за микрофон,китара
кабел двужилен екр. бял

на склад
1.31 лв. за 1бр.

No.3984124
група- 53

кабел х2 екр.RCA2
черен пооделно екраниран
кабел двоен RCA2

на склад
0.79 лв. за 1бр.

No.3984200
група- 53

кабел х2 екр.чинч
поодходиащ за монтаж чинч
кабел отделно екраниран

на склад
0.45 лв. за 1бр.

No.3984224
група- 53

кабел х2 екр.2RCA
черен пооделно екраниран
кабел двоен 2RCA чинчов к

на склад
0.68 лв. за 1бр.

No.3990140
група- 53

кабел лентов 40 цветен
40 Х 0.20 мм2 / 300V
кабел цветен WO203760

на склад
1.29 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org