No.295006
група- 8

MLX90216HW датчик на хол
42E506
датчик на хол

на склад
0.74 лв. за 1бр.

No.296004
група- 8

KB-2020-ABOW eFector датчик
ф34 х 82мм, s: 4-20mm
20-250V, 500mA

на склад
65.00 лв. за 1бр.

No.296021
група- 8

FR 2-2 датчик
FR 2-122A 1 006 490
110V, 3VA

на склад
62.00 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org