No.5611000
група- 91

шок датчик авто

шок датчик

на склад
8.44 лв. за 1бр.

No.5626007
група- 91

PS-07 пиезосирена
за аларма
сирена

на склад
10.25 лв. за 1бр.

No.5651005
група- 91

PULSAR5 централа
кодова,осем зони
охранителна централа

на склад
156.72 лв. за 1бр.

No.5652000
група- 91

BADDOG централа
една зона+АР+сирена+дист.
алармена централа

на склад
163.20 лв. за 1бр.

No.5652002
група- 91

BADDOG2 централа
две зони+АР+сирена+дист.
алармена центр.с процесор

на склад
184.48 лв. за 1бр.

No.5652022
група- 91

BADDOG22 централа
една зона+АР+сирена+дист.
алармена центр.с процесор

на склад
115.69 лв. за 1бр.

No.5662005
група- 91

SB112S сирена
двоен TAMPER,128db
сирена бронирана

на склад
36.00 лв. за 1бр.

No.5663005
група- 91

SB113S сирена
двоен TAMPER,125db
сирена двойно бронирана

на склад
52.80 лв. за 1бр.

No.5663006
група- 91

SB113W сирена
флеш,двоен TAMPER,125db
сирена двойно бронирана

на склад
55.20 лв. за 1бр.

No.5669006
група- 91

SK107W сирена
флеш,двоен TAMPER,125db
сирена двойно бронирана

на склад
57.60 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org