No.50100
група- 2

KR100 диак, симертичен диод TESLA
150mW,2A, 28до36V, -55+125C
симертичен диод, диак

на склад
0.39 лв. за 1бр.

No.50101
група- 2

KR100 диак, симертичен диод TESLA
150mW,2A, 28до36V, -55+125C
симертичен диод, диак

на склад
0.39 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org