No.1005
група- 1

2Д5605 / 2D5605 / корпус 2
20V / 45mA
диод импулсен

на склад
0.03 лв. за 1бр.

No.1005
група- 1

2Д5605 / 2D5605, произведено в България
20V / 45mA
диод импулсен

на склад
0.04 лв. за 1бр.

No.1006
група- 1

2Д5606 / 2D5606, произведено в България
20V / 45mA
диод импулсен

на склад
0.04 лв. за 1бр.

No.1007
група- 1

2Д5607 / 2D5607, произведено в България
60V / 50мА
диод импулсен

на склад
0.06 лв. за 1бр.

No.1012
група- 1

2Д5612 / 2D5612, произведено в България
100V / 50мА
диод импулсен

на склад
0.03 лв. за 1бр.

No.1013
група- 1

2Д5613 / 2D5613, произведено в България
100V / 50мА
диод импулсен

на склад
0.06 лв. за 1бр.

No.1914
група- 1

SD914 diod Uf=858mA, .71pF - .49pF @ 0-5V, Ir=6nA
2 pin
диод

на склад
0.35 лв. за 1бр.

No.6148
група- 1

1N4148 = BAW62 = КД522А
SS,100V ,0.2A, <4nS
диод =BAW76,BAX95,1N4448

на склад
0.04 лв. за 1бр.

No.6448
група- 1

1N4448 = BAW62
SS,100V ,0.2A, <4nS
диод =BAW76,BAX95,1N4448

на склад
0.04 лв. за 1бр.

No.6449
група- 1

1N4448 = BAW62, 1N4148, BAX95, КД522
SS,100V ,0.2A, <4nS
диод

на склад
0.03 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org