No.5605101
група- 91

IRA-E101 SZ1 CM09
за обемен датчик
и.ч. датчик-елемент

на склад
7.68 лв. за 1бр.

No.5605211
група- 91

IRA-E211 SZ1 CM19
за обемен датчик
и.ч. датчик-елемент

на склад
8.80 лв. за 1бр.

No.5608720
група- 91

LC720 пир шалтер
1000W, 90`, 220V
пир шалтер

на склад
24.25 лв. за 1бр.

No.5609022
група- 91

PASP1 паник бутон бял plastik Single Ppush
за аларма, 12V, 500mA-12vVdc
датчик за паника 70x53x27mm

на склад
8.96 лв. за 1бр.

No.5609070
група- 91

магнитен датчик 70 комплет 68x14x12mm
за аларма, за метална врата
датчик за врата + магнит SD70

на склад
5.05 лв. за 1бр.

No.5609102
група- 91

магнитен датчик 102 комплект
за аларма черен
датчик за врата + магнит FM102/112

на склад
4.09 лв. за 1бр.

No.5609106
група- 91

магнитен датчик 106 комплект
за аларма черен
датчик за врата + магнит FM106

на склад
4.09 лв. за 1бр.

No.5609112
група- 91

магнитен датчик 112 комплект
за аларма бял
датчик за врата + магнит FM102/112

на склад
4.09 лв. за 1бр.

No.5609116
група- 91

магнитен датчик 116 комплект
за аларма бял
датчик за врата + магнит FM106

на склад
4.09 лв. за 1бр.

No.5609999
група- 91

магнит 23х10х5мм
23x10x5mm

на склад
1.01 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org