No.960162
група- 18

AD162 Germ. pnp
-32V, 3A, 1.5MHz, 6W, b50
транзистор германиев

на склад
1.76 лв. за 1бр.

No.961184
група- 18

SFT184 npn Germ. USA
15V, 100mA, 5MHz, 150mW, b40
транзистор германиев

на склад
0.65 лв. за 1бр.

No.961322
група- 18

SFT322 Germ.

транзистор германиев

на склад
0.55 лв. за 1бр.

No.962313
група- 18

ГТ313Б / GT313B Germ. pnp
15V, 10mA, 450MHz, 100W, b20-250
транзистор германиев

на склад
0.63 лв. за 1бр.

No.971130
група- 18

П13 / P13 Germ.
PNP Gr.15V,0.20мА,150мW
транзистор германиев

на склад
0.55 лв. за 1бр.

No.972100
група- 18

П210 / P210 Germ. pnp
50V, 12A,100KHz,60W, >15Б
транзистор германиев

на склад
1.81 лв. за 1бр.

No.972101
група- 18

П210Б / P210B Germ. pnp
50V, 12A,100KHz,60W, >15Б
транзистор германиев

на склад
2.20 лв. за 1бр.

No.972172
група- 18

П217В / P217W Germ. pnp
60V,7.5A,100KHz,24W,15-40
транзистор германиев

на склад
1.60 лв. за 1бр.

No.976251
група- 18

МП25А / MP25A Germ.
40V,0.4A,0.2MHz,0.2W
транзистор германиев

на склад
0.46 лв. за 1бр.

No.976252
група- 18

МП25Б / MP25B Germ.
40V,0.4A,0.2MHz,0.2W
транзистор германиев

на склад
0.51 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
 
Златни пръстени,
гривни, халки,
обеци, колиета
и синджири
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org