No.3400332
група- 45

глава U3211-3 POLAND
300om за касетен магнетофон
глава stereo UNITRA

на склад
3.48 лв. за 1бр.

No.3400335
група- 45

глава BRG CK 22 специална
100om за касетен магнетофон
глава stereo

на склад
15.72 лв. за 1бр.

No.3403050
група- 45

глава PS1252 K3L3
225om аудио къса
глава къса

на склад
6.35 лв. за 1бр.

No.3403070
група- 45

глава TC820B
аудио 270om
глава къса

на склад
5.28 лв. за 1бр.

No.3403089
група- 45

глава реверсна 617-55 M7610
реверсна стандартна
глава реверсна с два водача

на склад
5.47 лв. за 1бр.

No.3403090
група- 45

глава SANYO реверсна
реверсна къса
глава реверс T404A N7J1E

на склад
5.84 лв. за 1бр.

No.3403096
група- 45

глава MY-S594 SAMSUNG TC820B
с лентов кабел
TC 820B MY-S594

на склад
5.53 лв. за 1бр.

No.3403100
група- 45

глава въртяща за двупосочна, реверсна механика
210ом
глава реверсна

на склад
5.63 лв. за 1бр.

No.3403156
група- 45

глава реверсна
аудио 325 om.
глава

на склад
10.75 лв. за 1бр.

No.3403157
група- 45

глава реверсна нормална
аудио 350 om.
глава реверсна нормална

на склад
6.86 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org