No.4939108
група- 80

ТХО София 85

ТХО

на склад
12.03 лв. за 1бр.

No.4939200
група- 80

бобина товарна Електрон-чернобял

бобина товарна

на склад
4.31 лв. за 1бр.

No.4940056
група- 80

бобина повишаваща София 31

бобина повишаваща

на склад
5.54 лв. за 1бр.

No.4980000
група- 80

дросел високочестотен 2mH/1,2A
2mH, 10 percent, 1.2A, 0.14om
дросел D1-1.2-2+-10

на склад
0.25 лв. за 1бр.

No.4998043
група- 80

О/К 4/3 каскада за чернобял Т5505, Т6505
за TV
ксакада Руска

на склад
8.69 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org