No.5605211
група- 91

IRA-E211 SZ1 CM19
за обемен датчик
и.ч. датчик-елемент

на склад
11.33 лв. за 1бр.

No.5608720
група- 91

LC720 пир шалтер
1000W, 90`, 220V
пир шалтер

на склад
31.23 лв. за 1бр.

No.5609022
група- 91

PASP1 паник бутон бял plastik Single Ppush
за аларма, 12V, 500mA-12vVdc
датчик за паника 70x53x27mm

на склад
11.54 лв. за 1бр.

No.5609102
група- 91

магнитен датчик 102 комплект
за аларма черен
датчик за врата + магнит FM102/112

на склад
5.26 лв. за 1бр.

No.5609106
група- 91

магнитен датчик 106 комплект
за аларма черен
датчик за врата + магнит FM106

на склад
5.26 лв. за 1бр.

No.5609112
група- 91

магнитен датчик 112 комплект
за аларма бял
датчик за врата + магнит FM102/112

на склад
5.26 лв. за 1бр.

No.5609116
група- 91

магнитен датчик 116 комплект
за аларма бял
датчик за врата + магнит FM106

на склад
5.26 лв. за 1бр.

No.5609999
група- 91

магнит 23х10х5мм
23x10x5mm

на склад
1.30 лв. за 1бр.

No.5611000
група- 91

шок датчик авто

шок датчик

на склад
10.87 лв. за 1бр.

No.5611100
група- 91

вибрационен датчик HDXM-2

датчик проложение и за автомобила

на склад
0.96 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org