No.601733
група- 13

A733 pnp Epitaxial Silicon Transistor
PNP, -60V, 0.25W, 0.15A, 180MHz
транзистор

на склад
0.10 лв. за 1бр.

No.606000
група- 13

BC237 npn
NPN,30V,0.3W,0.1A,380-800
транзистор

на склад
0.16 лв. за 1бр.

No.606001
група- 13

BC237A npn
NPN,30V,0.3W,0.1A,100-200
транзистор

на склад
0.09 лв. за 1бр.

No.606003
група- 13

BC237B npn
NPN,30V,0.3W,0.1A,220-380
транзистор

на склад
0.12 лв. за 1бр.

No.606004
група- 13

BC237C npn
NPN,50V,0.3W,0.1A,125-500
транзистор

на склад
0.16 лв. за 1бр.

No.607004
група- 13

BC238C npn
NPN,30V,0.3W,0.1A,460-800
транзистор

на склад
0.12 лв. за 1бр.

No.607413
група- 13

BC413B npn
NPN,45V,0.3W,0.1A,B180-800,250MHz
транзистор нискошумящ

на склад
0.31 лв. за 1бр.

No.607546
група- 13

BC546B npn TO-92 Amplifier Transistors
NPN,65V,0.625W,0.1A
транзистор

на склад
0.18 лв. за 1бр.

No.608240
група- 13

SF240 npn
NPN,40V,0.16W,30-150
транзистор

на склад
0.09 лв. за 1бр.

No.608241
група- 13

SF240 npn

транзистор високочестотен

на склад
0.20 лв. за 1бр.
 

  виж
ЛАМПОВ УСАИЛВТЕЛ
ЗА СЛУШАЛКИ
   
.
Copyright © 2011 Sofia Pepina.org